Ostin taanoin Novita muksu extran missä onkin Mamman mielestä monia kivoa malleja joita olisi kiva toteuttaa. Nyt valmistuivat sukat neitoselle:

1804368.jpg

1804369.jpg

1804377.jpg

Ulkona on hämärää ja valo ei tahtunut riittää kuvaamiseen. Mutta kyllä kai noista nyt selvän jotenkuten saa. Langasta ei ole mitään hajua mitä se on. Löytyin Mamman lanka laatikon pohjalta. Paksuudeltaan vastaa aikalailla novita wool lankaa. Värikään ei kuvissa ole sinnepäinkään vaan lanka on väriltään hennon vaalena vielottia.

Monta muutakin rautaa (vai pitäsikkö sanoa puikkoa) on käsityö rintamalla tulessa. Niistä sitten sitä mukaan kun valmistuu.

Salaiselle ystävälle kokoilen pakettia ja omani ilmoitti olemassa olostaan edellisen postauksen kommentissa. :) Yhtä innolla kun lapsi joulua odotan minä omaa pakettiani. Mutta ei siis sny mitään kiirettä eikä paineita. :)

Posti toi viimeviikolla tömän:

1804198.jpg

Heti kun saan keskeneräisten käsitöiden pinoa matalemmaksi alan opetella tämän kirjan ohjeilla.  Pikaisen selaksen perusteella vaikuttaa tosella mielenkiinoiselta Kirjalta. Virkkaminen onkin Mammalle melko tuntematon juttu! Haluaisin myös tämän sarjan neulomista käsittelevän kirjan mutten ole sitä enää mistään löytänyt suomenkielisenä. Ja englantihan ei Mammalta oikeen suju!